Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: Мелені свіжообсмажені кавові зерна відмінної якості ботанічного виду Арабіка 50%, кавові зерна ботанічного виду Робуста 50%, перший готунок.
Ступінь обсмаження: Середній.
Країна походження кавових зерен: Бразілія, В’єтнам.
Рекомендований спосіб приготування: Мелену каву готують в френч-пресі, турці, 1 чайна ложка кави на 1 порцію. Яскраво виражений смак, збалансована кислинка зі солодкуватими нотками та пряним післясмаком. Така суміш двох сортів кави у співвідношені 50/50,буде до вподоби гурманам,які полюбляють насичену і тим часом ароматну каву.
Виготовлено на замовлення: СПД Мінаєва Т.К., торгова марка «будь на Positive».
З питаннями та пропозиціями звертатись за номером: ТОВ «Рікко Україна», вул.Олександра Оцупа, 4а, м.Дніпро, 49041, Україна.
+38(063)735-53-15.
Виробник та адреса потужностей виробництва:
Поживна харчова цінність на 100 г. продукту: білки-13,9; жири-14,4; вуглеводи-2,8.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 228 ккал.
Умови зберігання:
Продукт зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище +20℃ та відносній вологості повітря не більше 75%. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Термін придатності: 18 місяців.
ГОСТ 6805