Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для Dallmayr Espresso d'Oro високоякісні зерна арабіки та робусти обсмажуються дуже довго та дбайливо у традиційному ростері барабанного типу.
В результаті виходить еспресо з особливим характером, кожен ковток якого нагадує Італію. М'який, насичений смак із делікатною ноткою какао.
Підходить також для капучіно та латі макіато.
Секрет кави Dallmayr Espresso d'Oro у тому, що кавові зерна збирають на невеликих високогірних фермерських плантаціях вручну.
Їх промивають відповідно до спеціальної технології, яка допомагає покращити якість кави та підкорити серця мільйонів шанувальників!
Темне обсмажування зерна.
Способи приготування в чашці, френч-пресі, кавоварці крапельного типу.
Склад: 55% арабіка, 45% робуста.