Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: свіжообсмажені кавові зерна відмінної якості ботанічного виду Робуста 100%, перший готунок.
Ступінь обсмаження: Середній.
Країна походження кавових зерен: В’єтнам.
Рекомендований спосіб приготування: Мелену каву готують в френч-пресі, турці, 1 чайна ложка кави на 1 порцію. Прекрасний сорт в’єтнамської робусти, дає дуже насичений і міцний напій. Смак щільний, гіркий з приємною терпкістю. У ньому переважають ноти какао і підсмаженого хліба. Різкий аромат з відтінками горіха, але при цьому досить м'який в чашці, добре бадьорить.
Виготовлено на замовлення: СПД Мінаєва Т.К., торгова марка «будь на Positive».
З питаннями та пропозиціями звертатись за номером:
+38(063)735-53-15.
Виробник та адреса потужностей виробництва: ТОВ «Рікко Україна», вул.Олександра Оцупа, 4а, м.Дніпро, 49041, Україна.
Поживна харчова цінність на 100 г. продукту: білки-13,9; жири-14,4; вуглеводи-2,8.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 228 ккал.
Умови зберігання:
Продукт зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище +20℃ та відносній вологості повітря не більше 75%. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Термін придатності: 18 місяців.
ГОСТ 6805