Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: свіжообсмажені кавові зерна відмінної якості ботанічного сорту Арабіка 100%, перший готунок.
Ступінь обсмаження: Середній.
Країна походження кавових зерен: Ефіопія.
Рекомендований спосіб приготування: Мелену каву арабіка Ефіопія Джима готують в френч-пресі, турці, 1 чайна ложка кави на 1 порцію. Кава містить досить велику кількість кофеїну, порівняно з іншими видами арабіки. Смак даного сорту кави насичений, з помітною гірчинкою, легкою кислинкою і густим винним присмаком. Аромат стійкий, яскраво-виражений.
Виготовлено на замовлення: СПД Мінаєва Т.К., торгова марка «будь на Positive».
З питаннями та пропозиціями звертатись за номером:
+38(063)735-53-15.
Виробник та адреса потужностей виробництва: ТОВ «Рікко Україна», вул.Олександра Оцупа, 4а, м.Дніпро, 49041, Україна.
Поживна харчова цінність на 100 г. продукту: білки-13,9; жири-14,4; вуглеводи-2,8.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 228 ккал.
Умови зберігання:
Продукт зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище +20℃ та відносній вологості повітря не більше 75%. Уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Термін придатності: 18 місяців.
ГОСТ 6805